Jouw ervaringen zijn waardevol

Als je een depressie hebt, helpt het om te praten met lotgenoten. Dat heeft een simpele reden: écht begrip vind je vooral bij mensen die weten wat je meemaakt.

Daarom organiseert de Depressie Vereniging meer dan 60 supportgroepen in heel Nederland. Niet alleen de deelnemers aan deze groepen, ook alle gespreksbegeleiders weten wat het is om een depressie te hebben. Zij zetten hun eigen ervaringen in om anderen iets van onschatbare waarde te kunnen bieden: herkenning en begrip.

Omdat er grote behoefte is aan nog veel meer supportgroepen, zijn we hard op zoek naar extra gespreksbegeleiders. Heb jij ervaring met een depressie en wil je voor anderen van betekenis kunnen zijn? Meld je dan nu aan als gespreksbegeleider voor een supportgroep bij jou in de buurt.

Want ook jouw ervaringen zijn waardevol. Misschien wel meer dan je beseft.’

Ja, ik word graag gespreksleider!

Naam*
Plaats/regio*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.