Wie wil meewerken aan nieuw informatiekanaal over depressie?

14 augustus 2016

De Depressievereniging werkt mee aan een nieuw informatiekanaal (een portal) over depressie. Doel is om mensen die vragen hebben over depressie te ondersteunen met betrouwbare informatie en met ervaringen en tips van lotgenoten.

Dat doen we omdat goede informatie over depressie nu nog verspreid staat over allerlei sites. We willen die informatie samen met andere organisaties gaan bundelen op één plek. Ook willen we mensen met depressie een modern podium bieden waar ze zich kunnen laten zien, hulp kunnen krijgen en hun ervaringen met anderen kunnen delen.

Wie zoeken we?

Wij zoeken mensen die:

• anderen willen helpen door hun ervaring te delen EN/OF
  • een bijdrage willen leveren in de vorm van een filmpjevlog of blog EN/OF
  • de portal willen testen. Dat zal gebeuren in augustus en september. Er worden vier testrondes gedaan van elk ongeveer een uur. Je kunt testen vanuit huis.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@depressievereniging.nl met daarin wat je wilt doen en hoe we je kunnen bereiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.