De Landelijke Depressie Vereniging viert dit jaar nog steeds haar tienjarige bestaan, maar is daarmee een nog relatief jonge patiëntenvereniging die volop aan het bouwen is.  Met de middelen en mensen die we nu hebben, werken we aan de groei en professionalisering van de organisatie. Zo willen we het aanbod voor onze leden continu verbeteren, ons ledental laten stijgen en meer vrijwilligers aan ons binden. Met het bureau en de vrijwilligers kunnen we activiteiten organiseren waar onze leden wat aan hebben. Allemaal met het doel om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een depressie en hun naasten. Ter versterking van ons team op het bureau zijn wij op zoek naar een:

Duo-coördinator Depressielijn, de telefonische helpdesk van de Depressie Vereniging (vrijwilliger)

Hoe ziet het eruit?

Naast een enthousiast team op het bureau van de vereniging, werken we bij de Depressie Vereniging met een team van 15 helpdeskmedewerkers van de Depressielijn. Momenteel is er één coördinator voor de Depressielijn, maar gezien de veelheid aan vragen die verspreid over de week kunnen ontstaan, splitsen we deze rol nu op. Samen met de huidige coördinator zul je de werkzaamheden voor de Depressielijn oppakken. Hieronder een greep uit de werkzaamheden:

We zoeken iemand die:

We bieden je:

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sheila Tolboom via info@depressievereniging.nl

Reageren

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je motivatie en cv kun je mailen naar info@depressievereniging.nl o.v.v. ‘Duo-coördinator Depressielijn’.