Word lid Doneer nu

De landelijke Depressie Vereniging viert dit jaar haar tienjarige bestaan, maar is daarmee een nog relatief jonge patiëntenvereniging die volop aan het bouwen is.  Met de middelen en mensen die we nu hebben werken we aan de groei en professionalisering van de organisatie. Zo willen we het aanbod voor onze leden continu verbeteren, ons ledental laten stijgen en meer vrijwilligers aan ons binden. Met het bureau en de vrijwilligers kunnen we activiteiten organiseren waar onze leden wat aan hebben. Allemaal met het doel om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een depressie en hun naasten. Ter versterking van ons team op het bureau zijn wij op zoek naar een

 

Assistent/rechterhand van de landelijk coördinator Supportgroepen (vrijwilliger)

 

De functie

Naast een enthousiast team op het bureau van de vereniging, werken we bij de Depressie Vereniging met meer dan 120 vrijwilligers. Als assistent/rechterhand werk je samen met de landelijk coördinator van de supportgroepen aan de facilitering van die supportgroepen.

Hieronder een greep uit de werkzaamheden:

 

We zoeken iemand die:

 

Wat we je bieden:

 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sheila Tolboom via info@depressievereniging.nl

 

Reageren

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je motivatie en cv kun je mailen naar info@depressievereniging.nl o.v.v. ‘Assistent/rechterhand van de landelijk coördinator Supportgroepen’.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital