Word lid Doneer nu

Uitnodiging voor (ex-)cliënten kinder- en jeugdpsychiatrie deelname enquête van Verwey-Jonker Instituut over ervaringen tussen 1945 en 2015

13 december 2017

Uitnodiging voor (ex-)cliënten kinder- en jeugdpsychiatrie om zich aan te melden voor enquête van Verwey-Jonker Instituut over ervaringen tussen 1945 en 2015

In Nederland waren tussen 1945 en 2015 ongeveer 60 instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie (KJP). Wie door autisme, angst- of eetstoornissen of een andere psychiatrische aandoening niet (meer) thuis kon wonen, werd daar opgenomen. Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar de ervaringen van (ex-)cliënten in deze instellingen. Heeft u als jongere een poosje of langere tijd in zo’n instelling gewoond? En wilt u iets over uw ervaringen kwijt? Dan willen we u vragen om mee te werken aan het onderzoek.

Het is ook mogelijk om de vragenlijst voor iemand anders in te vullen als familielid of vriend(in). De vragenlijst is vanaf 8 januari in te vullen. Wilt u een seintje ontvangen als de vragenlijst online staat? Dan kunt u hier uw e-mailadres invullen.

Heeft u vragen over het onderzoek of over de vragenlijst? Meer informatie is per e-mail op te vragen bij onderzoeker Esther Horrevorts via ehorrevorts@verwey-jonker.nl of telefonisch via 030-2300799.

Stuur deze oproep gerust door aan anderen: ex-cliënten en/of familie van ex-cliënten.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital