Uitnodiging: 16 januari 2016 Algemene ledenvergadering

15 oktober 2015

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 16 januari, ’s middags. Tijdstip en locatie maakt de vereniging nog bekend. De belangrijkste agendapunten:

• Bespreken beleidsplan 2016 – 2018: wat is onze gezamenlijke ambitie? Wat zijn de standpunten en wat gaan we doen?
  • Voorstellen nieuw bestuur / benoeming nieuwe leden

De voorbereidingen voor het beleidsplan zijn in volle gang. Missie, standpunten, activiteiten.. de bestuursleden hebben ieder hun bijdrage geleverd. Voor de zorgvuldigheid wil het bestuur, zodra het ruwe kader staat, het beleid toetsten bij enkele vrijwilligers. Zijn we op de goede weg? Wat mist er? Wat is nodig? Door het inlassen van deze check is het niet haalbaar de ledenvergadering nog dit jaar te organiseren, zoals toegezegd tijdens de laatste ledenvergadering op 6 juni jl.