Teun Griffioen secretarisHelaas hebben wij van Teun Griffioen, onze secretaris, afscheid moeten nemen. Hij overleed op 2 januari 2017. In het dagelijks leven was hij werkzaam bij een grote overheidsorganisatie.

Teun was ervaringsdeskundige als naaste van een partner die langdurig en herhaald leed onder depressies. “Tijdens de laatste, heftige periode kwam ik zelf ook in de knel. Een goede collega adviseerde om hulp te zoeken en zo kwam ik bij de Depressie Vereniging terecht. Dat hielp. Ik merkte dat het ook voor naasten belangrijk is over je ervaringen te kunnen praten. In het bestuur wil ik bijdragen aan een vereniging die de leden, lotgenoten én hun naasten, optimaal bijstaat. En die werkt aan onderzoek om meer te leren over oorzaken en behandeling.”