Steun vandaag de Blue Monday Run en onze supportgroepen

15 januari 2018

Vandaag is de Blue Monday Run in het hele land. De lopers steunen mensen die kampen met depressies en erover praten in één van onze 60 supportgroepen. De tijdelijke financiering van onze supportgroepen eindigt binnenkort. Iedere steun vandaag om depressie bespreekbaar te houden is meer dan welkom!

‘Dat kan toch niet?!’Nathalie Kelderman

Nathalie Kelderman, directeur van onze vereniging, vertelde onlangs over het belang van de supportgroepen aan de hand van haar eigen verhaal. “Toen ik jaren geleden zelf uit een zware depressie kwam na een zwangerschap, zocht ik anderen met een soortgelijke ervaring. Ik had zoveel vragen. Hoe kan ik de band met mijn man en kind herstellen? Heb ik nog vrienden? Kan ik nog wel werken? Ik keek online, maar kon geen enkele supportgroep vinden. ‘Dat kan toch niet’, dacht ik. Ik voelde me zo alleen en zo geïsoleerd. Mijn herstel was een lange weg, maar ik kwam gelukkig in contact met de Depressie Vereniging. Nu zijn we jaren verder, mag ik zelfs leidinggeven aan de vereniging, en is die support er gekomen. We hebben al 60 groepen! En we groeien graag door omdat we wekelijks nieuwe aanmeldingen krijgen van mensen die ook contact zoeken. Mensen zoals jij en ik.”

Wat kun jij doen?

Wil je eerst meer weten over onze supportgroepen? Lees dan hier! Wil je gelijk iets doen? Super! Er zijn meerdere opties.

1. Steun één of meerdere van deze runs vandaag.
  1. Steun één van de andere activiteiten op Blue Monday:
  1. Doneer direct aan de Depressie Vereniging door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL82 TRIO 0198 3347 53 onder vermelding van ‘donatie supportgroepen’.

Dank!

Via deze weg bedankt de vereniging alle runners en iedereen die zich voor de run en onze supportgroepen inzet. Zo ook Stichting Mind, onze partner in Mind Blue, die de Blue Monday Run vandaag faciliteert.