Word lid Doneer nu

Panel geestelijke gezondheidszorg

15 juli 2014

Heb je

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen of klachten over de geestelijke gezondheidszorg? Word lid van het ggz-panel, een initiatief van het Landelijk Platform GGz en denk mee over de kwaliteit van de zorg. Help mee de participatie van (ex)patiënten of familieleden te verbeteren. Je kunt je aanmelden op http://bit.ly/1nG0Sob

Het ggz-panel is een initiatief van het Landelijk Platform GGz, de koepel van, voor en door 20 cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Samen streven deze organisaties ernaar de positie van kwetsbare mensen structureel te verbeteren. 

 

 

 

 

 

Vragen of klachten over de geestelijke gezondheidszorg? Word lid van het ggz-panel, een initiatief van het Landelijk Platform GGz. Denk mee over de kwaliteit van de zorg en help mee de participatie van (ex)patiënten of familieleden te verbeteren.

Aanmelden op http://bit.ly/1nG0Sob

Het ggz-panel is een initiatief van het Landelijk Platform GGz, de koepel van, voor en door 20 cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Samen streven we ernaar de positie van kwetsbare mensen structureel te verbeteren. 

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital