Oproep: Depressie Vereniging zoekt lotgenoten in Amsterdam

25 november 2014

Heb jij behoefte om jouw klachten te delen met mensen die vergelijkbare klachten hebben en woon je in Amsterdam? Sluit je aan bij de lotgenotengroep in Amsterdam. Deze groep zal ongeveer eens per maand bij elkaar komen. Lees meer op deze website op de pagina lotgenotencontact over deze groepen.

De Depressie Vereniging is in Amsterdam op zoek naar personen met depressieve klachten, die behoefte hebben om zich aan te sluiten bij een lotgenotengroep. Deelname biedt de deelnemers (h)erkenning, aandacht, emotionele en praktische steun, maar is geenszins therapie.

Heb jij interesse je aan te sluiten bij deze groep, neem dan contact op met ons bureau voor een kennismakingsgesprek:
E-mail: info@depressievereniging.nl
Tel: 06 53 947 633