Oproep: ‘Meld je zorg’

3 juni 2014

Bij het Landelijk Platform GGz komen regelmatig klachten binnen over de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg. Ook verschijnen berichten van familieleden of (ex)cliënten die de kwaliteit in ggz-instellingen ontoereikend vinden. Ligt de nadruk op medicatie en in mindere mate op therapie, dagbesteding, beweging, goede voeding, leefstijl en ontspanning? Het Landelijk Platform GGz wil met haar meldactie ‘Bezuinigingen in de ggz: meer pillen, minder kwaliteit?’ familieleden en (ex)cliënten uitnodigen hun mening te geven. Op de website Meldjezorg.nl staat de link naar de vragenlijst. Je medewerking wordt zeer op prijs gesteld.