Korrelatie bereikbaar via WhatsApp

2 december 2016

500-whatsapp-logo-png-transparent

Vanaf nu is MIND Korrelatie ook bereikbaar via WhatsApp voor de beantwoording van vragen over depressie.

Als je met MIND Korrelatie wilt appen, voeg het nummer 06-13863803 toe aan de contacten van je telefoon en start een gesprek. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Wil je liever bellen of anders chatten? Klik dan hier.

Handig om te weten: dit nummer kun je niet bellen en de hulpverleners van MIND Korrelatie kunnen ook geen foto’s openen.

Let op: Korrelatie werkt anoniem, maar zien wel je WhatsApp-naam. Om te voorkomen dat anderen (huisgenoten, familieleden, etc)  je telefoon kunnen lezen, raden we je aan de push notificaties uit te zetten.