Fysieke supportgroepen

De supportgroepen komen weer deels live bij elkaar. Natuurlijk houden we ons aan alle veiligheidsmaatregelen. Aanmelden is ook nu mogelijk! Voorwaarde om te kunnen deelnemen aan een fysieke supportgroep is het lidmaatschap van de vereniging. Klik hier voor de opsomming van de voordelen, de mogelijkheid om je direct in te schrijven en meer informatie (o.a. over zorgverzekeraars die ons een warm hart toedragen).

Wij organiseren in heel Nederland supportgroepen. De fysieke supportgroepen komen ongeveer één keer per maand bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe zij met hun depressie omgaan. Iedere groep heeft twee gespreksbegeleiders die zelf ook een depressie hebben meegemaakt.

Als je liever wilt deelnemen aan een online groep, ga dan naar Online supportgroepen.