Boek: Help, mijn partner heeft een depressie!

24 november 2014
Help mijn partner heeft een depressie

Schrijver Stef Linsen tijdens de boeklancering 15-11-2014

Partners van mensen die lijden aan depressie (en/of andere psychisiche stoornissen) worden fors belast. Zij kunnen niet alle nuttige informatie die ze nodig hebben vlot vinden. Op internet en in boeken is veel informatie over depressie (de ziekteverschijnselen en behandelingen) te vinden. Mensen vertellen over hun eigen depressie en hoe het hen verging. Wat ontbrak? Een praktische, beknopte, brede gids met tips en tools die jou als partner op weg helpt!
In dit boek dat speciaal is geschreven voor partners en mantelzorgers, vind je wat depressie is, de psychotherapeutische en psychiatrische behandelmogelijkheden en hoe en waar je hulp krijgt. En dat alles in begrijpelijke taal, deels in vraag- en antwoordvorm. De schrijver, Stef Linsen, heeft zelf ‘gebruikservaring’ met depressieve klachten gehad. Het is nu voltooid verleden tijd gelukkig, maar hij heeft iets met het onderwerp.

Lees meer over dit boek