Gezocht: ervaringsdeskundige onderzoeksproject “Voluit leven tijdens de zwangerschap”

22 december 2016

De Depressie Verenging is op zoek naar een vrijwilligster voor het onderzoeksproject ‘’Voluit leven tijdens de zwangerschap’’. In dit project van 6 maanden wordt onderzoek voorbereid naar het verhogen van mentale weerbaarheid tijdens de zwangerschap.

memam

Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar iemand die:

• Ervaring heeft met depressie tijdens de zwangerschap
  • Mee kan denken tijdens bijeenkomsten over onderdelen van het onderzoeksvoorstel
  • Feedback kan geven op deels nog te ontwikkelen interventies
  • Feedback op stukken kan ook digitaal gegeven worden
  • Voor 4 tot 6 uur per maand beschikbaar is gedurende een periode van een half jaar startend eind december 2016/ begin januari 2017
  • Indien het onderzoek vervolgd wordt, voor een langere periode inzetbaar is

Het onderzoek wordt uitgevoerd aan het VU Medisch Centrum door drs. Jens Henrichs, Medische Faculteit, Van der Boechorststraat 7, Amsterdam.

Een onderzoeksachtergrond is niet vereist. Er wordt een vrijwilligers- en onkostenvergoeding aangeboden.

Voor meer informatie kunt u via email contact opnemen met:

Gabriëlle Donne – Op den Kelder

Beleidsmedewerker Depressie Vereniging