Gezocht: een enthousiaste bureaumedewerker (vrijwilliger)

19 april 2017

De Depressie Vereniging zoekt een enthousiaste bureaumedewerker (vrijwilliger). Het gaat om de volgende taken.

Taken

• Je handelt zelfstandig de telefoon en e-mail af
  • Je doet de voorbereiding van de financiële administratie
  • Je bent verantwoordelijk voor (digitale en fysieke) archivering
  • Je doet bestellingen en houdt overzicht over het kantoor

Vaardigheden

• Je bent communicatief vaardig, accuraat en initiatiefrijk
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent een administratieve duizendpoot

• Opleiding op MBO+ niveau, administratief/secretarieel/financieel
  • Goed kunnen werken met MS office pakket
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Affiniteit hebben met de doelgroep van de vereniging

Beschikbaarheid

Het gaat om een functie voor circa 10-12 uur per week. De voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid
op twee dagen in de week.

Over de Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een landelijke patiëntenvereniging die volop aan het bouwen is. We
werken grotendeels met vrijwilligers. Met de middelen en mensen die we nu hebben werken we
aan de groei en professionalisering van de Depressie Vereniging. Zo willen we het ledental laten
groeien, meer vrijwilligers aan ons binden en aanvullende financiën verwerven zodat we activiteiten kunnen organiseren waar de leden wat aan hebben. Te denken valt aan lotgenotencontact, of bijeenkomsten over een specifiek thema. Wil jij hier je bijdrage aan leveren dan ben je bij de Depressie Vereniging aan het goede adres!

Wat je verder moet weten

We zijn vanaf 5 april gevestigd in het kantoor bij MIND in Amersfoort (naast het NS-station). Op kantoor werkt ook een andere bureaumedewerker voor circa 2 dagen in de week. Onze andere vrijwilligers en de directeur werken vooral vanuit huis. Veel contact met hen vindt dus plaats via e-mail en telefoon.
Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van €125 per maand.

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met projectmedewerker Kristin Swennes, k.swennes@depressievereniging.nl of via het kantoor op info@depressievereniging.nl.