Word lid Doneer nu

Enquête naar ervaringen crisisopvang en herstel

20 september 2017

Mind (Landelijk Platform Psychische Gezondheid) houdt een grootschalige enquête naar ervaringen met crisiospvang, zorg, herstel en preventie.

Hebt u in 2017 te maken gehad met een psychische crisis of met crisisopvang? Of iemand in uw omgeving? Of heeft u een crisis juist kunnen voorkomen door preventieve activiteiten? Dan horen zij graag uw ervaringen.

De enquête is erop gericht om te onderzoeken of er tijdig zorg wordt geboden in een crisissituatie en of familieleden of ervaringsdeskundigen worden betrokken. En wat er nou precies heeft bijdragen aan preventie en herstel. Waarmee heeft u goede ervaringen en wat kan er beter?

Meedoen aan de enquête?

Als u 18 jaar of ouder bent, kunt u meedoen aan de enquête ‘Crisiszorg en herstel’.
Familieleden en mantelzorgers kunnen deze ook invullen.

Klik op de link: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/crisiszorgenherstel

Het invullen kost u ongeveer 15 tot 20 minuten en uw persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en anoniem verwerkt.

Resultaten
In 2016 werd deze enquête voor het eerst gehouden. Sindsdien zijn er veranderingen in gang gezet bij gemeenten en in de crisiszorg. Met uw hulp willen we nu laten zien wat de mensen om wie het gaat, daarvan merken. Uw antwoorden leveren waardevolle signalen en tips op voor andere mensen en voor instellingen, overheden en belangengroepen.

Tot slot
Kent u mensen die mee zouden willen doen aan deze enquête?
We stellen het op prijs als u de oproep wilt delen.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital