Word lid Doneer nu

Bestuur Depressie Vereniging

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden, allemaal lid van de Depressie Vereniging. Zij zijn door de Algemene Leden Vergadering benoemd en doen hun werk onbezoldigd. Ze komen 1 x per maand bij elkaar. In 2022 zal een zesde lid worden toegevoegd als directe vertegenwoordiger vanuit de supportgroepen.

Heb je een vraag aan het bestuur? Stel deze dan aan info@depressievereniging.nl ovv ‘vraag aan bestuur’.

Wouter Dekker, bestuurslid en voorzitter

Sinds eind 2019 heb ik de rol van voorzitter op mij genomen. Hoewel geen ervaringsdeskundige ken ik depressie wel van zeer nabij. Mede daarom lever ik graag mijn bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van de Depressie Vereniging. Mijn kennis en ervaring als organisatieadviseur (op het gebied van samenwerking en veranderen) komen daarbij goed van pas.

Eric de Wit, bestuurslid Communicatie, interim secretaris.

Sinds Juli 2021 is Eric de Wit bestuurslid van de Depressie  Vereniging. Hij vervult de functie van de portefeuille Communicatie.  Eric is lid van de vereniging sinds 2014 en begeleidt een supportgroep sinds 2019. Hij woont in Soest en is vader van twee kinderen.

Rosemunde (Roos) Vonk. Bestuurslid Lotgenotencontact

Roos is betrokken, kritisch, verbindend en gefascineerd door de levensloop van mensen. In haar werk als organisatieadviseur en begeleider van ontwikkeltrajecten levert ze graag een bijdrage aan de ontdekkingstocht van mensen.

Sinds voorjaar 2021 is ze als groepsbegeleider betrokken bij de Depressie Vereniging. “Het aanbod van de vereniging vind ik heel waardevol. De gesprekken tussen lotgenoten bieden herkenning, erkenning, compassie en steun. Wij treffen elkaar online en dat werkt prima. Vanuit dit enthousiasme wil ik me de komende jaren inzetten als bestuurder met de portefeuille lotgenotencontact”. Aldus Roos Vonk.

Nina van Arum. Bestuurslid Depressie Vereniging community

In 2022 is Nina van Arum toegetreden tot het bestuur. Ze is ondernemer achter verschillende bedrijven en stichtingen en moeder van drie geweldige pubers. Daarnaast verricht ze vrijwilligerswerk, door gesprekken te voeren met mensen met mentale problemen en uitdagingen die op korte termijn niet elders terecht kunnen. Nina is zelf ervaringsdeskundig met depressie en bijbehorende medicatie. Destijds kon ze de weg naar informatie of lotgenoten slecht vinden, en levert daarom nu graag een bijdrage aan de depressie vereniging om dat te verbeteren. “ Door mijn ervaring met het opbouwen van netwerken en community’s past deze portefeuille mij goed. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het uitbouwen van een (inter)actieve community die zich kenmerkt door de veilige omgeving waar iedereen zijn weg naar herstel en/of verlichting kan gaan beginnen” , aldus Nina.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital