Word lid Doneer nu

Over ons

De Depressie Vereniging is er voor mensen met een depressie en hun naasten. De Depressie Vereniging heeft een groeiend ledenbestand, timmert hard aan de weg om kennis met belangstellenden te delen en de dienstverlening verder te verbeteren.

Wil je lid worden, klik dan hier. Je mag ook bellen naar 088-5054335 dan word je persoonlijk te woord gestaan.

Je uitschrijven als lid, kan door een maand voor afloop van je lidmaatschapsjaar een verzoek daartoe te mailen naar info@depressievereniging.nl  met je voor- en achternaam en je contactgegevens. Ons secretariaat stuurt je dan een ontvangstbevestiging van je uitschrijving, waarna deze (pas) een feit is.

 

De Depressie Vereniging organiseert informatie- en discussiebijeenkomsten en publiceert wetenschappelijke kennis. Daarnaast werkt de Depressie Vereniging aan de verdere verbetering van het lotgenotencontact.

Onze missie
De organisatie

De Depressie Vereniging is erkend door het Ministerie van VWS, zorgverzekeraars en is nauw verbonden met voor academische (kennis)centra die gespecialiseerd zijn in depressie. Daarnaast is de Depressie Vereniging het aanspreekpunt voor behandelaars en werkgeversorganisaties.

 

 

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital