Bestuursleden Depressie Vereniging gezocht

13 maart 2015

Let op: Onderstaande oproep voor bestuursleden is op 17 april 2015 opnieuw geplaatst in een aangepaste versie

In het bestuur  van de Depressie Vereniging (DV) zijn op het moment de nodige veranderingen gaande. Een aantal bestuursleden heeft aangegeven met hun werkzaamheden te willen stoppen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Op dit moment zijn we op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die mee willen werken aan de verdere opbouw van de vereniging en affiniteit hebben met de doelstellingen van de DV. Het gaat om

1. bestuurslid met als aandachtspunt Onderzoek. Hij/zij is thuis in de wereld van het wetenschappelijk onderzoek; onderhoudt contact met de leden van de Wetenschappelijke Adviesraad en is het eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent medewerking aan wetenschappelijk onderzoek door de DV.
    Lees de hele vacature omschrijving (pdf)
  2. bestuurslid PR en fondsenwerving. Hij/zij is thuis in de wereld van PR en fondsenwerving; zet zich actief in om de naamsbekendheid van de DV te vergroten; legt contact met fondsen ter versteviging van de financiële basis van de DV.
    Lees de hele vacature omschrijving (pdf)

Heb jij interesse om je als bestuurslid in te zetten voor de DV?  Stuur vóór 12 april je motivatie en CV per e-mail naar het secretariaat van de DV: info@depressievereniging.nl