Bekende Nederlander Abbie Chalgoum brengt nieuw boek uit: ‘Ik blijf bij je’

13 september 2021

Onlangs heeft Abbie Chalgoum zijn nieuwste boek gepresenteerd. In de autobiografische roman ‘ik blijf bij je’ zoekt hij naar de achtergrond van zijn leven met depressie. Een verhaal van een geliefd persoon die iedere kans aangrijpt om ergens bij te horen, maar zichzelf daarbij verloochent en ten onder gaat aan onzekerheden, stemmen in zijn hoofd en de gedachte om uit het leven te stappen.

Herken je dit? Weet dan dat je bij de Depressie Vereniging terecht kan. Praten helpt! Je kunt op werkdagen bellen met de Depressielijn, 24/7 (anoniem) deelnemen aan Depressie Connect en/of support zoeken bij onze supportgroepen (online of, als je lid bent, in persoon).