De Depressielijn heeft sinds vorige week nieuwe pauzemuziek, al hopen we natuurlijk dat de bellers niet te lang hoeven te wachten om een van onze medewerkers te kunnen spreken. Geert Veneklaas heeft ons het recht gegeven zijn mooie en rustgevende pianocompositie ‘Bittersweet’ als pauzemuziek te mogen afspelen op onze Depressielijn.
We danken Geert heel hartelijk hiervoor.

Geert begon op jonge leeftijd met pianospelen, studeerde aan het Conservatorium in Arnhem en had een redelijk succesvolle carrière als popmuzikant. Daarna werkte hij lange tijd in zijn thuisstudio, waar hij in relatieve stilte werkte aan onder meer filmmuziek. Geerts ambitie heeft recent een vlucht genomen door zich uitsluitend toe te leggen op het componeren van ‘hedendaagse klassieke’ stukken voor piano solo. ‘Bittersweet’ werd als single uitgebracht in september 2021 maar zal ook deel uitmaken van het eerste album van Geert Veneklaas dat in het najaar van 2022 zal verschijnen.

Wil je meer horen van Geert:

 
De Depressielijn is op werkdagen bereikbaar  op telefoonnummer 088 – 505 4334:

tussen 10.00 en 12.30 uur
tussen 14.30 en 17:00 uur
tussen 19.00 en 21.00 uur

Vanaf 6 november is de Depressielijn bereikbaar op zondagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur (proefperiode tm eind januari)

Dinsdagmiddag en dondermiddag is de Depressielijn voor onbepaalde tijd niet bereikbaar.

Inloggen
Back To Top