Webinar Abbie Chalgoum over veerkracht en depressie voor vrijwilligers van de DV woensdag 10 november van 19.00-21.00 uur

10 november 2021

Wat als je het gevoel hebt dat je nergens bij hoort?
Wat als niemand ziet hoe bang je bent?
Wat als geen leraar vraagt waarom je blauwe plekken hebt..?

Abbie Chalgoum, geboren in 1979 in Marrakech (Marokko), weet precies hoe dat voelt. Dat lees je ook terug in zijn laatste boek ‘Ik blijf bij je’; een ontroerend en beklemmend verhaal over de depressie die zich steeds meer aan hem vastklampte. Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe theatervoorstelling Ik blijf bij je waarin hij zijn zeer persoonlijke verhaal vertelt: een identiteitscrisis, een zware depressie en de weg terug naar een lichter leven.

Abbie vindt het delen van zijn verhaal belangrijk, want – zo vermoedt hij – er lopen vast nog meer ‘kleine Abbie’s’ rond met die problemen… en dat hóeft niet. Bovendien helpt het hem ook om beter met depressie om te gaan.

Een webinar voor de vrijwilligers van de Depressie Vereniging
Abbie Chalgoum verzorgt woensdagavond 10 november online een webinar waarin hij je meeneemt in zijn levensverhaal. Hij gaat in gesprek met jou en andere vrijwilligers van de Depressie Vereniging over het ontwikkelen van veerkracht, als je kansen op succes in het leven er niet vanzelfsprekend zijn. Er is ook speciale aandacht voor het thema depressie & werk. Bijvoorbeeld welk effect zijn depressie had op werk en het doorbreken van de cirkel door iemand op het werk in vertrouwen te nemen. Er is veel ruimte voor interactie met elkaar.

Voor wie
Speciaal voor de vrijwilligers van de Depressie Vereniging. Er zijn maximaal 35 plekken. Wanneer de bijeenkomst vol is, kijken we of er voldoende animo is om nog een bijeenkomst te organiseren in december.

Waar
Het is een online bijeenkomst via Zoom. De link ontvang je via de mail nadat je je hebt aangemeld.

Woensdag 10 november 2021 van 19.00 – 21.00 uur.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden, maar gezien het beperkte aantal deelnemers is aanmelden wel verplicht.

Aanmelden
Leuk als je er bij bent! Je kunt je aanmelden tot maandag 8 november via info@depressievereniging.nl o.v.v. je naam en ‘Webinar Abbie’.

Vragen?
Heb je nog vragen dan kun je ook altijd contact met ons opnemen via 088-5054335.