Word lid Doneer nu

Voorlichtingsavond over depressie

13 oktober 2015

logorivierduinen

Op dinsdag 13 oktober 2015 vindt een voorlichtingsavond over depressie plaats. De bijeenkomst wordt gehouden op de Van Ruytenburghlaan 6 in Leidschendam en begint om 19:30 uur. De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Het is heel normaal om af en toe somber te zijn of nergens zin in te hebben. Maar sommige mensen hebben dit sombere gevoel al een paar weken en het grootste deel van de dag. Zij hebben nergens zin meer in, gebrek aan energie, slaapproblemen en kunnen zich vaak slechter concentreren. Ze zijn lichtgeraakt of pessimistisch en voelen zich schuldig of verdrietig. Lukt het niet om deze gevoelens weg te krijgen en beïnvloeden ze het dagelijks leven? Dan is er misschien sprake van een depressie.
Depressie is een ziekte die veel voorkomt. Iedereen kan het krijgen. Een depressie kan het leven en dat van de mensen in de directe omgeving erg beïnvloeden.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om een depressie te hebben en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen.

Meer informatie: bel 070 444 12 64. Aanmelden is niet nodig.

 Op www.rivierduinen.nl/agenda staat meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij Rivierduinen.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital