Tentoonstelling & Symposium ‘Beautiful Distress’

23 november 2017

Uitnodiging voor Beautiful Distress tentoonstelling en symposium

De Kunstmanifestatie, georganiseerd door Stichting Het Vijfde Seizoen en Stichting Beautiful Distress heeft als doel om via kunst vooroordelen over mensen met een psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken en te bestrijden. De kunstmanifestatie bestaat uit een tentoonstelling op 2 locaties in Amsterdam en een symposium op 7 december 2017 in “De School” in Amsterdam.

Symposium
Het Beautiful Distress Symposium vindt plaats op 7 december 2017 in De School, Amsterdam. Het publiek bestaat uit cliënten, kunstenaars, ervaringsdeskundigen, familie/naasten, beleidsmakers, ggz-medewerkers en algemeen publiek. Met elkaar zoeken we naar nieuwe oplossingen waarmee we taboes kunnen doorbreken en de zichtbaarheid en acceptatie van kwetsbare mensen verbeteren. De aanbevelingen die tijdens het symposium ontstaan worden verwerkt in een publicatie en aangeboden aan beleidsmakers van de overheid en de zorg.

Tentoonstelling
Met kunst gemaakt in de kunstenaarsresidencies van Het Vijfde Seizoen en Beautiful Distress:
De School in Amsterdam West (23 november – 23 december 2017)
Nieuw Dakota in Amsterdam Noord (25 november – 7 januari 2017)

Aanmelden kan via www.beautifuldistress.org

Wacht niet te lang want vol is vol….