Supportloop in Odijk: meedoen met gezin of vrienden?

23 september 2017

PGOsupport organiseert twee Supportlopen. Gezonde, gezellige en gezamenlijke wandelevenementen van en voor patiëntenorganisaties. De Depressie Vereniging doet mee aan de Supportloop op 23 september in Odijk. Doe je mee?

We gaan samen op weg voor meer financiën voor onze vereniging om het lotgenotencontact in Nederland te kunnen uitbreiden. Nathalie Kelderman, directeur: ‘Het is gelukt in een paar jaar te groeien naar 60 lotgenotengroepen met in totaal 420 deelnemers, maar de belangstelling is groter. Maandelijks krijgen we tientallen aanmeldingen. De financiën om dit werk te kunnen blijven doen is een grote zorg. We willen dit werk dolgraag voortzetten en uitbouwen en daar is geld voor nodig. Alle beetjes helpen. En daarbij, we willen graag meer gezamenlijke activiteiten organiseren om elkaar te kunnen ontmoeten en ondersteunen. Een wandeltocht in een mooie omgeving is daar een mooi voorbeeld van.”

Odijk

Er zijn routes van 3 en 5 kilometer door en rond Odijk. De route van 10 kilometer leidt je langs de Kromme Rijn naar Bunnik. De twee kortste routes zijn begaanbaar voor rolstoelen, kinderwagens en mindervaliden. De route van 10 kilometer is dit niet: je zal deels over het jaagpad langs de Kromme Rijn lopen.

Ontvangst en start

De ontvangst is in het Dorpshuis Odijk, adres: Rijneiland 7. Het dorpshuis is tevens start- en eindpunt van de wandelingen. Exacte tijden volgen nog, maar houd rekening met een middagprogramma. Alle deelnemers zullen bij ontvangst een kop koffie of thee met een stuk taart krijgen. Iedereen krijgt ook iets mee voor onderweg.

Loten kopen

Je kunt de Depressie Vereniging ook steunen door loten te kopen voor 5 euro per stuk. Het makkelijkste is om je lot(en) online te kopen via www.supportloop.nl/loterij.

Inschrijven

Op de speciale website supportloop.nl vind je meer informatie. Direct inschrijven kan hier.