Premiere ‘HappyPeople’ op 8 juni

8 juni 2014

Op 8 juni, Eerste Pinksterdag, vindt de première plaats van   HappyPeople  in het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch.

Twee vrouwen  leggen hun kaarten op tafel. De een is depressief en bang. De ander leeft met een geliefde die chronisch aan deze klachten lijdt. De actrices kennen de materie door en door.  Ze komen niet met oplossingen. Eerder roept HappyPeople vragen op: hoe kan het dat elk jaar ruim zes procent van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder aan een depressie lijdt? En actueel: hoe zwaar en lang mag je mantelzorgers belasten?

HappyPeople is de tweede voorstelling in een vierluik over psychische stoornissen, tot stand gebracht door Stichting Sally & Molly.

De aftrap in het Stedelijk Museum is haast vanzelfsprekend: hier vindt het driejarige onderzoeksproject Reinventing happiness plaats.
In 2014 en 2015 zal de theatervoorstelling ook elders in Nederland worden gespeeld, zowel in culturele accommodaties als in ggz-instellingen.

Reserveren
Gelet op het beperkte aantal plaatsen wordt voorstelling op zondag 8 juni tweemaal gespeeld: om 13.00 en 15.00 uur. Kaarten à 15 euro zijn inclusief toegang tot het museum te bestellen bij sallyenmolly@outlook.com of 06 – 11 36 18 68.