Word lid Doneer nu

‘Out of the Blues’, een muzikale theatervoorstelling

25 oktober 2017

‘Out of the Blues’ is een muzikale vertelling over de de kwetsbaarheid van geluk en de impact van een depressie. De theatervoorstelling is gebaseerd op ervaringsverhalen.

‘Als je maar gelukkig bent.’ Maar wat als dat niet zo is. Als je nergens meer zin in hebt, het leven zwaar is en je stemming somber? Wat als het ’s ochtends opstaan je moeite kost, je niet meer geniet van de zon op je gezicht en de goedbedoelde adviezen van de mensen uit je omgeving niet werken? Wat dan?

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek waarbij het publiek met elkaar in gesprek kan gaan. Aan de hand van prikkelende stellingen en persoonlijke vragen wordt het publiek uitgedaagd stelling te nemen over de eigen (on)geluks-beleving. Het gesprek wordt begeleid door de theatergroep en er zijn professionals van Mindfit en Vriendendiensten aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Mindfit, Wijkwinkel Deventer en Vriendendiensten Deventer organiseren deze voorstelling van theatergroep Bint, op woensdag 25 oktober in Zalencentrum De Horst, Kerkstraat 5, 7412 XM Deventer

Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur
Entree: € 5,00 (alleen aan de zaal) Geen PIN!
Informatie en aanmelden: http://bit.ly/Out-of-the-Blues en de website: http://theatergroepbint.nl/out-of-the-blues/

Let op: Aanmelden is dringend gewenst i.v.m. de capaciteit van de zaal.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital