Publieksdag: Leven met depressie: hoe doe je dat?

26 mei 2018

Online aanmelden niet meer mogelijk

NB. Er is nog ruimte bij de plenaire bijeenkomst om 10.30 uur, de informatiemarkt, de film ‘Grijs is ook een kleur om 1400 uur en het debat over antidepressiva om 15.00 uur. (De workshops zijn vol.) Meld je bij de inschrijfbalie!

Ben jij lange tijd somber? Heb je last van (zware) depressies? Of ken jij iemand die daarmee worstelt? Wees dan welkom bij de Publieksdag van de Depressie Vereniging op zaterdag 26 mei van 10.30 tot 17.30 uur in Zeist aan de Handelsweg 2. Het thema: Leven met depressie: hoe doe je dat?

Kijk hier voor het programma!

Impressie vorig jaar

Wil je een indruk krijgen van de Publieksdag? Kijk dan naar de Aftermovie van 2017.

Dank!

De Publieksdag van de Depressie Vereniging wordt, net als in 2017, mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis.