Word lid Doneer nu

Informatieavond over depressie

20 november 2014

De GGZ Haagstreek/Zoetermeer organiseert een avond waarop professionals uitleg geven over het hebben van een depressie.

Het is heel normaal om af en toe somber te zijn of nergens zin in te hebben. Maar sommige mensen hebben dit sombere gevoel al een paar weken en het grootste deel van de dag. Zij hebben nergens zin meer in, gebrek aan energie, slaapproblemen en kunnen zich vaak slechter concentreren. Ze zijn lichtgeraakt of pessimistisch en voelen zich schuldig of verdrietig. Lukt het niet om deze gevoelens weg te krijgen en beïnvloeden ze het dagelijks leven? Dan is er misschien sprake van een depressie.

Depressie is een ziekte die veel voorkomt. Iedereen kan het krijgen. Een depressie kan het leven en dat van de mensen in de directe omgeving erg beïnvloeden.

Professionals geven deze avond uitleg over het hebben van een depressie. Wat kunt u er aan doen? Hoe kunt u als direct betrokkene een ander hierbij helpen? Een ervaringsdeskundige vertelt hoe het is om een depressie te hebben. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er is ruimte voor discussie.

Locatie en tijd

De informatieavond vindt plaats op
donderdag 20 november
19.30 tot 21.30 uur
Adres:
GGZ Haagstreek/Zoetermeer
vestiging aan de Brechtzijde 20
Zoetermeer

Aanmelden en kosten

De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, is welkom. Voor meer informatie kunt u bellen naar 079 330 13 00.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital