Word lid Doneer nu

De Dag van de Ervaringsdeskundige 2018

6 april 2018

Een dag om te verbinden, te delen en om ervaringen te vieren!

De derde editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige is het vervolg op een jaarlijks evenement speciaal voor ervaringsdeskundige. Een dag waarop ervaringsdeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren. Deze dag wordt georganiseerd door Leviaan en GGZ Noord-Holland-Noord. 

‘Samen doen’

Het thema van de dag is ‘Samen Doen’, waarbij ‘doen’ slaat op de wens om alle workshops zo interactief mogelijk te maken. Het doel is dat deelnemers van workshops en voorlichtingen niet alleen maar zitten en luisteren. Je kunt je  hier aanmelden.

Er zijn workshops  in 3 categorieën:

1] Samenwerken (voorbeelden, tips en trucs over ervaringsdeskundige die met diverse vakgebieden samenwerken zoals gemeentes, psychologen en andere collega professionals);
2] Expertise bevordering (workshops waar de deelnemers hun vaardigheden/kennis kunnen vergroten waaronder ook herstelverhalen vallen);
3] Ontwikkeling ervaringsdeskundigheid (voorlichtingen over de professionalisering van ervaringsdeskundigheid).

Aanmelden

Via Facebook zal bericht worden over de voortgang. Wil jij of je organisatie een bijdrage leveren aan deze dag? Neemt contact met ons op via info@dvded.nl.  Aanmelden kan hier via de website.

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital