Word lid Doneer nu

Bijeenkomst voor naasten: wat heb je nodig?

9 november 2016

Waar loop je als naaste van iemand met een depressie tegenaan? Wat helpt jou? Wat zou je nodig hebben? De Depressie Vereniging nodigt naasten uit voor een bijeenkomst van de focusgroep ‘Naasten in Kracht’ op 9 november van 19.30 tot 21.30 uur in Utrecht.  

Om naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid te kunnen ondersteunen, werken meerdere patiëntenverenigingen samen aan een website met ervaringsverhalen, een forum, chatfunctie, video’s en spellen. Doel is te voorkomen dat naasten overbelast raken, hen te helpen bij het ondersteunen van de zieke en hen te leren anderen bij het proces te betrekken. Zo staan zij er niet alleen voor en is het mogelijk de zorg te delen.  

Groepsinterview 

Tijdens een groepsinterview komen verschillende aspecten aan de orde en kunnen deelnemers hun ervaringen delen. Deelnemers blijven anoniem. Alleen wat er verteld wordt, wordt als input meegenomen.  

Aanmelden/vergoeding 

Deelnemers krijgen een vergoeding van 25 euro en de reiskosten worden vergoed. Tijdens de bijeenkomst is er een broodje, koffie en thee. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@depressievereniging.nl. Gebruik als onderwerp ‘Focusgroep Naasten in Kracht’ en vermeld in de e-mail uw naam, leeftijd, m/v, en relatie tot degene met een depressie.  

Locatie  

PGO-support, Daltonlaan 600 in Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital