ALV donderdag 2 juli 19.00 – 20.00 uur

2 juli 2020

Net als alle andere jaren organiseren we voor de zomer onze algemene ledenvergadering. Het elkaar weer fysiek ontmoeten laat nog even op zich wachten, maar hiermee zijn de leden van harte uitgenodigd voor onze eerste digitale alv.

Noodwet Digitale besluitvorming

In verband met Corona is er een ‘noodwet digitale besluitvorming’  aangenomen die verenigingen in staat stelt hun ledenvergaderingen ook online te organiseren. De noodwet maakt dat besluiten genomen in de online ALV ook rechtsgeldig zijn. We hebben besloten hier gebruik van te maken.

Donderdag 2 juli 2020 van 19.00 – 20.00 uur.

Digitaal, via zoom

Aanmelden
Leden kunnen zich aanmelden via info@depressievereniging.nl o.v.v. deelname ALV. Het liefst ontvangen wij de aanmeldingen uiterlijk donderdag 18 juni. Dinsdag 23 juni worden de vergaderstukken per mail toegezonden.

Nog geen lid?
Bent u nog geen lid van de Depressie Vereniging maar wilt u wél graag meedenken en praten over de toekomst van de Depressie Vereniging? Dan is dit misschien hét goede moment om lid te worden van de Depressie Vereniging.
Hiermee steunt  u niet alleen mensen met depressieve klachten en hun naasten, maar ook de belangenbehartiging voor deze groepen mensen, de online community Depressie Connect, de supportgroepen en de wetenschappelijke onderzoeken / studies waar de Depressie Vereniging veelal het patiêntenperspectief vertegenwoordigt.