Algemene Ledenvergadering (ALV)

13 juni 2019

Op donderdagavond 13 juni is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Depressie Vereniging. Tijdens de jaarlijkse ALV wordt het jaarverslag en de jaarrekening van de Depressie Vereniging besproken en voorgelegd aan de leden.

1. Opening door voorzitter Albert Hietink
2. Mededelingen vanuit het bestuur
3. Vaststellen notulen 2018
4. Jaarverslag 2018
5. Jaarrekening 2018
6. Rondvraag

Na afloop van de Algemene ledenvergadering zal Dorien Smit van Pro Persona een presentatie geven van 19:30 tot circa 20:30 over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Depressie Connect. Depressie Connect is een online community waar mensen met Depressie hun ervaringen kunnen delen. De ontwikkeling is een samenwerking tussen Depressie Vereniging en Pro Persona.

Aanmelden
Aanmelden voor de ALV kan door te mailen naar: ledenadministratie@depressievereniging.nl

Informatie omtrent de locatie en de routebeschrijving volgt zodra je je hebt aangemeld. Wij hopen op je komst!

Klik hier om het Algemene Jaarverslag van 2018 te lezen.
Klik hier om de Jaarrekening van 2018 te lezen.
Klik hier om de notulen van de Algemene Ledenvergadering 2018 te lezen.

Praktische info

Datum: 13 juni