Word lid Doneer nu

50 jaar ziekenhuis psychiatrie

12 juni 2015

Verleden – heden – toekomst

20150612ZiekenhuispsychiatrieHet Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen viert op vrijdag 12 juni 2015 haar 50 jarig jubileum met een symposium. U wordt meegenomen in verleden, heden en toekomst van de ziekenhuispsychiatrie. De uitwisseling van reguliere- en ervaringskennis staat centraal op het symposium.

Voor wie?
Het symposium richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in (de geschiedenis van de) ziekenhuispsychiatrie: psychologen, psychotherapeuten, zorgverzekeraars, (familie)ervaringsdeskundigen, zorginstellingen, gemeenten, psychiaters, vaktherapeuten, (huis)artsen, verpleegkundigen, humanistisch raadslieden, agogen, maatschappelijk werkers, onderzoekers, beleidsmakers en overige belangstellenden.

Bekijk de uitnodiging voor dit symposium met het hele programma (pdf)

Locatie en tijd

Vrijdag 12 juni 2015
10.00 – 17.00 uur
Hotel Van der Valk
Paukenweg 3
4337 WH  Middelburg

Meer informatie en aanmelden

  Kosten: € 175,- inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel. 
  Korting: Snelle beslissers, die zich vóór 1 april aanmelden en ook betaald hebben, krijgen € 25,- korting. Zij betalen € 150,-
    Voor het symposium hebben wij 50 plaatsen beschikbaar voor mensen met een krappe beurs. Indien u hiervoor in aanmerking wenst te komen laat het ons dan voorzien van motivering weten.
    Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding en onder de geldende algemene voorwaarden.
   Aanmelden: Via  www.50jaarpaazadrz.com
    tel: 0118 425508

 

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital