50 jaar ziekenhuis psychiatrie

12 juni 2015

Verleden – heden – toekomst

20150612ZiekenhuispsychiatrieHet Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen viert op vrijdag 12 juni 2015 haar 50 jarig jubileum met een symposium. U wordt meegenomen in verleden, heden en toekomst van de ziekenhuispsychiatrie. De uitwisseling van reguliere- en ervaringskennis staat centraal op het symposium.

Voor wie?
Het symposium richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in (de geschiedenis van de) ziekenhuispsychiatrie: psychologen, psychotherapeuten, zorgverzekeraars, (familie)ervaringsdeskundigen, zorginstellingen, gemeenten, psychiaters, vaktherapeuten, (huis)artsen, verpleegkundigen, humanistisch raadslieden, agogen, maatschappelijk werkers, onderzoekers, beleidsmakers en overige belangstellenden.

Bekijk de uitnodiging voor dit symposium met het hele programma (pdf)

Locatie en tijd

Vrijdag 12 juni 2015
Hotel Van der Valk
Paukenweg 3
4337 WH  Middelburg

Meer informatie en aanmelden

Kosten: € 175,- inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.
  Korting: Snelle beslissers, die zich vóór 1 april aanmelden en ook betaald hebben, krijgen € 25,- korting. Zij betalen € 150,-
    Voor het symposium hebben wij 50 plaatsen beschikbaar voor mensen met een krappe beurs. Indien u hiervoor in aanmerking wenst te komen laat het ons dan voorzien van motivering weten.
    Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding en onder de geldende algemene voorwaarden.
   Aanmelden: Via  www.50jaarpaazadrz.com
    tel: 0118 425508