Aan de slag met digitale zorg – Brochure

1 december 2014

E-health (digitale zorg) iets voor jou?

Het aanbod aan digitale zorg is groot en neemt dagelijks toe. Maar wat is digitale zorg eigenlijk? Hoe bepaal je of het iets voor jou is? Deze brochure bevat uitleg en praktische tips over de manier waarop digitale zorg jou kan helpen om zelf je psychische gezondheid te verbeteren.

De brochure is een uitgave van het landelijk GGZ project Grip op e-health, een initiatief van 15 cliënten- en familieorganisatie. Bijna 300 mensen met psychische klachten en hun naasten hebben informatie aangeleverd, meegedacht en meegeschreven. Ook de Depressie Vereniging heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze brochure.

Open de online brochure Aan de slag met digitale zorg.